Over de Boekenmolen

Op 31 mei 1999 is boekhandel De Boekenmolen van start gegaan. Een spannende start, dat was het. Na een baan als secretaresse, verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, lerares Nederlands was het een spannende stap om een boekhandel te beginnen. En nu blijkt de winkel in ‘the middle of nowhere’ steeds meer een verrassing te zijn voor de bezoekers.

De winkel is na de start tweemaal verbouwd omdat het boekenassortiment steeds weer de muren bijna doet wijken. En de liefde voor boeken is nog steeds volop aanwezig!

Naast een uitgebreid assortiment aan christelijke boeken vind je bij ons literatuur, actuele bestsellers, enorm veel prenten- en kinderboeken, Zeeland- en streekboeken, een groot assortiment aan wenskaarten en cd’s, luisterboeken, dvd’s en allerlei cadeau-artikelen. Gedurende het hele jaar hebben we een ruim assortiment aan schoolartikelen voorradig. Kantoorartikelen en cartridges zijn eveneens voorradig. Kalenders, agenda’s, posters (St. Plint) en spelletjes vind je hier ook.

Vanzelfsprekend kunt u hier alle boekenbonnen kopen en inleveren.

Ook ons antiquariaat is het bekijken waard. We kopen en verkopen tweedehandsboeken.

Speciale aandacht vraagt nog het verzorgen van geboorte-, huwelijksdrukwerk en natuurlijk ook alle zakelijke drukwerk. U kunt kiezen uit een ruim assortiment kaarten en wij helpen u graag met het opstellen van een mooie, passende, originele tekst.

Het opsommen van een voorraad blijft een moeilijke zaak. Kom kijken en overtuig uzelf!

Een boekhandel die alles in voorraad heeft, is een utopie. Gelukkig kunnen we alles voor u bestellen. De levertijd is kort.

Onze trefwoorden zijn: gedrevenheid, liefde voor boeken, passend advies voor elke lezer en niet-lezer (of beter gezegd aankomend lezer) en gastvrijheid.

Tot ziens!

Willy Wouters