EAN: 9789492959294
Publicatiedatum:  15-02-2019
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 145 mm
Breedte: 210 mm
Dikte: 12 mm
Gewicht: 227 gr
Aantal bladzijden: 168

   Leverbaar

Met dit boek wil de auteur je helpen de weg terug te vinden naar Eden. Ze wil je deelgenoot maken van het plan dat Hij bij Zijn schepping voor ons heeft bedacht: wandelen met Hem.

Margreeth Mooibroek schreef ik in haar eerste boek haar eigen verhaal hoe ze na jaren van therapieën en medicatie op een wonderlijke wijze door God werd genezen van DIS (meervoudige persoonlijkheidsstoornis). Ze heeft van Gods liefde geproefd in de intimiteit van Zijn aanwezigheid waar Hij haar persoonlijk aanraakte en genas. Haar manier van schrijven vloeit voort uit een diepe intimiteit met God. Deze passie voor God, onze hemelse Vader, brengt ze in haar nieuwe boek onder woorden. Zo hoopt ze mensen die gebroken en gebonden zijn, in contact te brengen met de helende aanwezigheid van Jezus. Het is haar verlangen om te zien hoe mensen tot herstel komen in Gods aanwezigheid.

Wandelen met God, met Vader. Leren wat het betekent om een Vader te hebben aan wie je alles kunt vertellen. Een Vader die luistert en je hoort. Altijd! Een Vader die je de weg wijst in je leven. Wil jij ook zo'n Vader? Ga terug naar het begin naar het zitten en ontvangen het doen en gaan pak wat Ik je geef en groei... - Ik BEN en Ik laat zien - Ons hart, ons wezen zoekt naar liefde, naar de volkomen Liefde. Zo heeft God ons gemaakt. Hij heeft dit verlangen in ons hart gelegd en wil dat wij gaan ontdekken wat Hij voor ons heeft klaarliggen. Dan kunnen we verdergaan en groeien. Dat opent ons hart. De auteur probeert haar lezers te doordringen van de noodzaak om God, onze hemelse Vader, persoonlijk te leren kennen; dat gaat verder dan het hebben van kennis over Hem. Ze schenkt aandacht aan onderwerpen als vergeving, hoe je kind kunt en mag zijn, het vinden van genezing in rust, en het ontdekken van onze identiteit in onze Vader. Met dit boek wil de auteur je helpen de weg naar Eden terug te vinden. Ze wil je deelgenoot maken van het plan dat Hij bij Zijn schepping voor ons heeft bedacht. Het plan dat Hij nog altijd met ons voorheeft!

1 ONTDEK DE REIS 2 TERUG NAAR HET BEGIN 3 OMLEIDINGEN IN JE HART 4 HIJ ZIET JE! 5 ZULLEN WE SAMEN GAAN? 6 VRIJ ALS EEN KIND 7 PLEK VAN ONTMOETING 8 GA NAAR BINNEN... 9 DE TUINMAN 10 LIGGEND IN ZIJN VADERARMEN 11 GODS LIEFDE IN DE WORTEL 12 HIJ ROEPT JE BIJ JE NAAM! 13 DE PLEK AAN ZIJN HART 14 KOM EN DANS MET MIJ

Deel je hart met God, je Vader!

  EAN: 9789492959294
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   15-02-2019
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 145 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 227 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 168
  Trefwoorden:   eden;margreeth mooibroek;mooibroek