Kookboek van Utrecht

Frank Noë


Nederlands | 11-12-2024 | 64 pagina's

9789492821126

Hardback


€ 13,50

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes. Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.

Details

EAN :9789492821126
Auteur: 
Uitgever :NBC - Het Zwarte Schaap
Publicatie datum :  11-12-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :187 mm
Breedte :120 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :228 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :64