Nederlands | 26-04-2023 | 64 pages
9789492821126
Hardback
'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes. Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.
EAN : | 9789492821126 |
Uitgever : | NBC - Het Zwarte Schaap |
Publicatiedatum : | 26-04-2023 |
Formaat : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 187 mm |
Breedte : | 120 mm |
Dikte : | 16 mm |
Gewicht : | 218 gr |
Voorraad : | Bestelbaar |
Aantal bladzijden : | 64 |