Ik ben er gewoon nog

ervaringen van een jongetje dat dood ging

Nicolette van Nieuwenhuizen

EAN: 9789492412331
Publicatiedatum:  21-09-2018
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 141mm
Breedte: 195mm
Dikte: 16mm
Gewicht: 284gr
Aantal bladzijden: 160 b.

   Leverbaar


‘Ik zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is.'

Sinds 2008 ontvangt Nicolette van Nieuwenhuizen via automatisch schrift boodschappen van overledenen, engelen en andere Lichtwezens. Het is haar roeping mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn en waarom ze als zielen op aarde zijn geboren.

‘Ik zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is. Want ik had nooit kunnen denken dat ik er zó naast zat. Nu ik in de hemel ben, weet ik wel beter. Ik leef! En hoe! Dood? Nee, ik ben er gewoon nog!’ Tygo is 11 jaar wanneer door een ongeluk zijn reis op aarde eindigt. Nicolette, zijn oude kleuterjuf, zit op een dag te mediteren als tot haar verbazing Tygo verschijnt. ‘Ik moet je iets vertellen!’ zegt hij. Dat ‘iets’ groeide uit tot dit boeiende boek dat jou als lezer met een warme gloed achterlaat. ‘Ik heb dit boek met heel veel plezier en herkenning gelezen. Ik weet zeker dat Nicolette met dit boek heel veel mensen zal kunnen helpen om de angst voor het sterven en de dood weg te nemen.’ Marie-Claire van der Bruggen, bestseller auteur van o.a. Het sprookje van de dood ‘Een waargebeurd, feel-good verhaal, heerlijk verteld, dat je doet inzien wie je echt bent, en je inspireert uit te voeren wat je op aarde komt doen.’ Edith Hagenaar, bestseller auteur van o.a. De 10 heilige geboden De ervaringen van de onbevangen, enthousiaste Tygo in het hiernamaals zijn hartverwarmend. Ze geven inzicht in de grootsheid en de kracht van de mens, en wat we kunnen doen om gelukkiger te zijn. Tygo vertelt uitgebreid over het leven na de dood, en de moeilijke keus die hij moet maken voor het vervolg van zijn reis...

‘Ik zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is. Want ik had nooit kunnen denken dat ik er zó naast zat. Nu ik in de hemel ben, weet ik wel beter. Ik leef! En hoe! Dood? Nee, ik ben er gewoon nog!’ Tygo is 11 jaar wanneer door een ongeluk zijn reis op aarde eindigt. Nicolette, zijn oude kleuterjuf, zit op een dag te mediteren als tot haar verbazing Tygo verschijnt. ‘Ik moet je iets vertellen!’ zegt hij. Dat ‘iets’ groeide uit tot dit boeiende boek dat jou als lezer met een warme gloed achterlaat.

  EAN :9789492412331
  Auteur : Nicolette van Nieuwenhuizen
  Uitgever :Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum :  21-09-2018
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :141mm
  Breedte :195mm
  Dikte :16mm
  Gewicht :284gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :160 b.
  Trefwoorden :  beschermengel;dood;engel;hemel;hiernamaals;leven na de dood;rouw;rouwverwerking;sprookje;sterven