Zo mooi anders


Nederlands | 15-02-2024 | 40 pages

9789464897616

Paperback / softback


€ 15,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Te bestellen
Korte beschrijving/Annotatie

‘Zo mooi anders’ is een prentenboek op rijm. We zijn allemaal ander en dat is iets om trots op te zijn. Met fantasieprikkelende illustraties van SUUZart.

Tekst achterflap

Allemaal anders zo gek en zo wauw. Allemaal anders is waar ik van hou. Anders zijn is niet iets om je voor te schamen, maar juist iets om trots op te zijn. Dat kun je niet vroeg genoeg leren. Dit is een rijmpje dat tot leven komt als een toverspreuk. Een prentenboek om samen te lezen en te ontdekken. Maar ook om te leren lezen. Kruip in de magische wereld van ‘Zo mooi anders’.

Biografie

Suzanne Groen is geboren in 1979 en zij woont in Betondorp, Amsterdam. Zij is moeder en kunstenares en onder de naam SUUZart maakt zij tekeningen en teksten. Tijdens vijf heftige jaren waarin zij o.a. kanker wist te overwinnen, heeft het schrijven en tekenen haar in staat gesteld om iets negatiefs om te zetten in iets positiefs. Alles dat ons anders maakt, maakt ons ook uniek. ‘Zo mooi anders’ is een groene draad in haar leven. Het is een tekst die zij vaker verwerkt in haar tekeningen. In dit prentenboek op rijm, komt het als een toverspreuk tot leven. Voorheen verscheen van dezelfde auteur ‘Geef je leven kleur’, een kleurboek met tekst en tekeningen.

Details

EAN :9789464897616
Auteur: 
Uitgever :Boekscout
Publicatiedatum :  15-02-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :239 mm
Breedte :159 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :176 gr
Voorraad :Te bestellen
Aantal bladzijden :40