Eetiquette


Nederlands | 01-12-2021 |

9789464372540

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 14,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

Mag je asperges met je handen eten? Waarom hoort er geen jam op je croissant? Hoe eet je een bitterbal zonder je mond te branden? Klopt het dat je oesters beter niet op ijs kunt serveren? En waarom mag je nooit het puntje van de camembert afsnijden? Op deze en talloze andere vragen geeft Mara Grimm antwoord in Eetiquette. Daarbij gaat het niet om nétter eten, maar vooral om lékkerder eten. Want zoals de beroemde Franse gastronoom Brillat-Savarin ooit schreef: het dier vreet en de mens eet, maar alleen een levensgenieter wéét te eten. Mara Grimm (1979) is culinair journalist. Ze werkt als restaurantrecensent voor Het Parool en publiceert regelmatig in LINDA. en Vogue. Daarnaast maakt ze kookboeken, waaronder het bekroonde Ontbijt, de bestseller Crisiskoken en verschillende titels voor topkok Sergio Herman. Grimm woont en werkt afwisselend in Amsterdam en Parijs.

Details

EAN :9789464372540
Auteur: 
Uitgever :NBC - Uitgeverij Grimm
Publicatiedatum :  01-12-2021
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :142 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :147 gr
Voorraad : Bestelbaar