Grip op de chaos

de zeven sleutels tot opgeruimd leven

EAN: 9789462500341
Publicatiedatum:  16-02-2015
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 172 mm
Breedte: 210 mm
Dikte: 17 mm
Gewicht: 461 gr
Aantal bladzijden: 160

    Leverbaar

Dr. Els Jacobs (1965) is professional organizer van beroep en sinds 2005 de drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. In die hoedanigheid adviseert en coacht ze huishoudens van divers pluimage naar een opgeruimd leven. Ze doet dit met een `vliegende start aan huis, cursussen, workshops, lezingen en de uitgave van een online magazine. Daarnaast verzorgt ze de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren. Haar Nieuwsbrief heeft meer dan 12.500 abonnees. Els Jacobs is auteur van Aan de slag met De HuishoudCoach en Minimorfoses: de 35 beste opruimacties van De HuishoudCoach; beide zijn door Nederlandse en Vlaamse chaoten en de media met groot enthousiasme ontvangen.

Grip op de chaos
met De HuishoudCoach

Je wilt graag opgeruimd leven, maar het lukt je maar niet om aan de slag te gaan. Omdat je gehinderd wordt door onhandige overtuigingen ('het moet perfect') of omdat je moeite hebt de eerste stap te zetten, spullen los te laten of je motivatie vast te houden. En dus heeft de chaos je in de greep.
In Grip op de chaos geeft organizer Els Jacobs van De HuishoudCoach de zeven sleutels in handen waarmee je uit deze impasse komt.
In deel 1 geeft ze inzicht in alle facetten van chaos: wat is chaos, waarom leef je in chaos en hoe ga je er mee om, wat zijn de voor- en nadelen ervan en welke excuses gebruik je om geen actie te ondernemen. Met behulp van de chaosindicator ontdek je hoe erg het met de chaos in jouw huis en hoofd is gesteld.
In deel 2 ontdek je aan de hand van zeven sleutels wat jou kan helpen om aan de slag te gaan en door te pakken. Je komt erachter wat je blokkades, je motivatie en krachtbronnen zijn, maakt een realistische schets van jouw droomhuis, leert te focussen op het belangrijkste, maakt kennis met de effectiefste opruimstrategie, zet jouw automatische opruimpiloot in werking en krijgt tips over hoe je jezelf kunt belonen. Zodat je elke dag kunt genieten van een opgeruimd huis en hoofd!

  EAN: 9789462500341
  Auteur: 
  Uitgever: Forte Uitgevers B.V.
  Publicatiedatum:   16-02-2015
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 172 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 461 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 160