Het avontuur dat leven heet


Nederlands | 22-11-2023 | 72 pages

9789460050725

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 16,50

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een prachtig en waardevol kunstwerkje over schoonheid, serene stilte en kinderlijk geluk.

Tekst achterflap

Ooit stond de oude man in de bloei van zijn leven. Hij genoot er met volle teugen van. Met vallen en opstaan leerde hij het leven steeds beter te doorgronden. Nog even en zijn tijd zit erop. Vanaf de zijkant observeert de oude man de kleurrijke wereld om hem heen. Dat het leven ook ingewikkeld kan zijn, weet hij als geen ander. Laat je meevoeren aan de hand van deze man, door het avontuur dat leven heet. Met zijn inzichten en zijn manier van leven inspireert hij jong en oud. Een prachtig en waardevol kunstwerkje over schoonheid, serene stilte en kinderlijk geluk.

Slogan/Promotie

Een poëtisch boek dat je ogen opent. Om cadeau te doen en te koesteren. Voor liefhebbers van 'De jongen, de mol, de vos en het paard'.

Biografie

Annechien Willering schreef talloze artikelen en gedichten, maakte magazines voor jong en oud en reisde de wereld rond voor interviews. Het avontuur dat leven heet is haar debuut. Annechien Willering is beschouwend, inlevend en laat zich inspireren door mensen – vanuit een diep verlangen tot verbinding. Met teksten die raken tot gevolg. Janneke Lekkerkerker is grafisch vormgever en illustrator. Als geen ander weet ze gevoel te vangen in illustraties – die ze voornamelijk maakt met inkt. Dat bewijst ze ook in dit boek. Haar illustraties hebben een diepere laag, zijn rauw en puur in al hun eenvoud én vertellen een verhaal. Zodat beeld en tekst elkaar versterken.

Details

EAN :9789460050725
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum :  22-11-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :158 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :263 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :72
Trefwoorden :  leven;levensgeschiedenis;levensloop;ouderdom;poëtisch