Het verlangen van het weesmeisje


Nederlands | 17-01-2023 |

9789401619028

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Als in Het verlangen van het weesmeisje van Anne Jacobs blijkt dat er een andere liefde in Pauls leven is, zet Marie alles op alles om haar echtgenoot terug te winnen. Voor fans van Lucinda Riley.

Tekst achterflap

In Het verlangen van het weesmeisje, het zesde en laatste deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, is het 1939 en de Tweede Wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Aan alles is voelbaar dat de levens van de inwoners dramatisch zullen veranderen. Ook de geliefde familievilla is in gevaar, en tot overmaat van ramp staat Pauls fabriek op instorten. Omdat Marie met hun zoon Leo naar New York is verhuisd, rest Paul de zware taak om in zijn eentje de villa veilig te stellen.

Dan verschijnt er een nieuwe liefde in Pauls leven, en Marie is ervan overtuigd dat hun huwelijk na al die tijd voorbij is. Ze zal alles op alles moeten zetten om hun huwelijk te redden. Zal de villa deze rumoerige tijd overleven? En zal Marie erin slagen om de liefde van haar leven terug te winnen?

Het verlangen van het weesmeisje is de prachtige grande finale van de hartveroverende Weesmeisje-serie, over hoe hoop doet leven – zelfs in de donkerste tijden.

‘Het verhaal zit vol romantiek, intriges en geheimen en is goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.’ – Nederlands Dagblad

Biografie

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle romantische auteurs van dit moment. Haar historische feelgoodserie Het weesmeisje ging in Duitsland al meer dan een miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland en België zijn haar boeken regelrechte bestsellers: ze verkocht al meer dan 300.000 exemplaren.

Details

EAN :9789401619028
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Vertaler : Sylvia Wevers
Publicatiedatum :  17-01-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :140 mm
Dikte :39 mm
Gewicht :611 gr
Voorraad : Bestelbaar
Collectie :  Het weesmeisje