Proef Korea


Nederlands | 01-03-2023 | 210 pages

9789401487801

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 29,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid.

Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi, op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker.

Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Slogan/Promotie

Gemakkelijke Koreaanse recepten met ingrediënten uit jouw koelkast!

Details

EAN :9789401487801
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatiedatum :  01-03-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :288 mm
Breedte :208 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :1054 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :210