EAN: 9789400511217
Publicatiedatum:  03-09-2019
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 142 mm
Breedte: 212 mm
Dikte: 37 mm
Gewicht: 579 gr
Aantal bladzijden: 336

   Leverbaar

‘Als je maar naar ons had geluisterd,’ vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, ‘dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…’

Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.
Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.
Het besluit van Sloane en haar collega’s zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

  EAN: 9789400511217
  Auteur: 
  Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
  Vertaler:  Marike Groot - Sander Brink
  Publicatiedatum:   03-09-2019
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 142 mm
  Breedte: 212 mm
  Dikte: 37 mm
  Gewicht: 579 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 336
  Trefwoorden:   advocatuur;intimidatie;ongelijkheid;roddel;roman;seksuele intimidatie;spanning;sterke vrouwen;werkvloer