Het jaar van de Sprinkhaan


Nederlands | 03-01-2024 | 768 pagina's

9789400507111

Paperback / softback


€ 29,99


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In de nieuwe thriller van de auteur van Ik ben Pelgrim opent een CIA-agent de jacht op een terrorist die de wereld dreigt te vernietigen.

Tekst achterflap

Wanneer je, net als Kane, werkzaam bent als spion voor de CIA in Verboden Gebieden, dan hebben grenzen geen betekenis. Jouw taak is om je toegang te verschaffen, te doen wat nodig is en weer te ontsnappen… op welke manier dan ook. Je weet wanneer je moet rennen, wanneer je je moet verstoppen en wanneer je moet schieten.

Maar op sommige plekken gelden de standaardregels niet. Sommige plekken zijn te gevaarlijk, zelfs voor iemand met de ervaring van Kane. Het No Man’s gebied, waar de grenzen van Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen, is zo’n plek – een plek waar geweld de enige manier is om te overleven. Kane reist erheen om een man met cruciale informatie voor de veiligheid van het Westen te evacueren, maar in plaats daarvan ontmoet hij een vijand die de wereld tot aan de rand van de afgrond zal brengen. Een angstaanjagende, intelligente, wrede man met bloed aan zijn handen en wraak in zijn hart...

Details

EAN :9789400507111
Auteur: 
Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Vertaler : Miebeth van Horn - Hilke Makkink - Catalien van Paassen - Erik de Vries
Publicatie datum :  03-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :152 mm
Dikte :52 mm
Gewicht :930 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :768