Kaardebollen

Bij haar terugkeer naar het Veerse Meer krijgt een reünie een stormachtige wending.

EAN: 9789083233611
Publicatiedatum:  13-07-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 256

    Bestelbaar , available on 13/07/2022

Ellis keert na tientallen jaren terug naar het Veerse Meer, waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Tijdens een reünie krijgt haar verblijf door een geheim een stormachtige wending.

Ellis keert na tientallen jaren terug naar het Veerse Meer, waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Na een moeilijke periode in haar leven is rust nu haar allergrootste verlangen. Ze wil tijdens haar verblijf in Zeeland niet alleen het verlies van haar grote liefde verwerken, ook wil ze nadenken over keuzes die te maken hebben met haar toekomst. Vooral wil ze schoon schip maken en alle negatieve gevoelens over zichzelf loslaten. Echter, vanaf de eerste dag al verloopt alles anders dan gepland. Ze ontmoet behalve haar jeugdliefde meerdere vrienden van toen, waardoor ze al snel teruggeworpen wordt in de tijd. Wanneer tijdens een reünie herinneringen worden opgehaald die beter onuitgesproken hadden kunnen blijven, krijgt deze avond een stormachtige wending. Heeft dat te maken met het grote geheim dat ze samen delen en aan het stilzwijgen waaraan nu getwijfeld wordt of is er meer aan de hand?

Dit achtste boek van auteur Mary van Duuren is een ode aan de provincie Zeeland, waar zij bijna haar hele leven steeds weer naar terugkeert.

Aan het Veerse Meer vindt auteur Mary van Duuren, geboren in 1963 te Breda, rust en inspiratie om te schrijven. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat deze prachtige omgeving ooit zou dienen als decor voor een van haar fictieve verhalen. Naast een aantal biografische boeken is ‘KAARDEBOLLEN’ haar vierde roman. Het is een ode aan Zeeland, waarin ze de lezer meeneemt naar mooie plekjes van deze provincie.

  EAN: 9789083233611
  Auteur: 
  Uitgever: Boekengilde B.V.
  Publicatiedatum:   13-07-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 213 mm
  Breedte: 153 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 395 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256
  Trefwoorden:   zeeland veerse meer geheim roman reünie