EAN: 9789082789386
Publicatiedatum:  08-04-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 218

    Bestelbaar , available on 08/04/2022

Niet alleen de boekenclub wordt afgeserveerd. De gepensioneerde, tachtigjarige lerares Myrtle Clover weet niet meer wat de wereld bezielt als haar boekenclub besluit over te stappen op een dinerclub. Wie wil er chips met een dip als er ook literaire werken van Dickens en Yeats gelezen kunnen worden? De dinerclub houdt een safari-diner. Iedereen verzorgt een andere gang van het diner. Myrtle zal het nagerecht verzorgen, waar iedereen blij mee is gezien haar toch wat gebrekkige kookvaardigheden. Echt zin heeft Myrtle niet in de avond, maar als zij en een paar andere dames tijdens het hoofdgerecht een lichaam ontdekken, wordt de avond snel interessant. Myrtle daagt zichzelf en haar “partner in crime” Miles uit om de moord op te lossen en hoopt daarmee haar zoon, de politiechef, te snel af te zijn. Tenminste, als de moordenaar haar niet eerst vindt

Bestseller auteur Elizabeth is een groot liefhebber van bibliotheken en een fervent lezer. Ze heeft verschillende succesvolle series geschreven vol met mysteries, katten, honden en kaasgrutten. Ze woont met haar twee kinderen, haar man, haar vrolijke corgi en een verlegen pluizenbol van een kat in Matthews, North Carolina.

De Myrtle Clover Mysteries van Elizabeth behoren tot het genre cozy detectives. Dit zijn eigenlijk een soort ‘gezellige romanthrillers’. Vooral in Amerika en Engeland zijn de cozy detectives ontzettend populair. Vaak gaat het om een misdaad die is gepleegd in een kleine plaats waar iedereen elkaar kent. Een van de dorpelingen ontdekt aanwijzingen en uiteindelijk wordt de misdaad opgelost door de amateurspeurneus samen met een gezellige sidekick .

  EAN: 9789082789386
  Auteur: 
  Uitgever: 18.02 publishing
  Vertaler:  M.C.M van der Steen
  Publicatiedatum:   08-04-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 122 mm
  Breedte: 190 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 223 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 218
  Collectie:   Myrtle Clover Mysteries