Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen
Herdruk
Ottolenghi geeft je heel veel groente, en nóg meer smaak!
Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.
In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die je doen watertanden.
De ruim 130 recepten zijn veelal voorzien van fullcolour-foto's die je het water in de mond doen lopen!
Yotam Ottolenghi is de restaurateur en chef-kok van de vier in Londen gevestigde Ottolenghi-deli's, evenals de NOPI- en ROVI-restaurants. Hij is de auteur van acht bestsellers en meermaals bekroonde kookboeken. Yotam is al meer dan dertien jaar een wekelijkse columnist voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen 'het Ottolenghi-effect' noemen. Dit is een afkorting voor het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Yotam woont met zijn gezin in Londen.
EAN: | 9789059569911 |
Uitgever: | Park Uitgevers |
Vertaler: | Hennie Franssen-Seebregts |
Publicatiedatum: | 18-09-2020 |
Formaat: | Hardback |
Taal: | Nederlands |
Hoogte: | 278 mm |
Breedte: | 202 mm |
Dikte: | 30 mm |
Gewicht: | 1392 gr |
Voorraad: | Herdruk |
Aantal bladzijden: | 320 |