Flavour

Heel veel groenten, nog meer smaak

€ 33,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789059569911
Publicatiedatum:  18-09-2020
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 320

   Herdruk

Ottolenghi geeft je heel veel groente, en nóg meer smaak!

Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.

In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die je doen watertanden.

De ruim 130 recepten zijn veelal voorzien van fullcolour-foto's die je het water in de mond doen lopen!

Yotam Ottolenghi is de restaurateur en chef-kok van de vier in Londen gevestigde Ottolenghi-deli's, evenals de NOPI- en ROVI-restaurants. Hij is de auteur van acht bestsellers en meermaals bekroonde kookboeken. Yotam is al meer dan dertien jaar een wekelijkse columnist voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen 'het Ottolenghi-effect' noemen. Dit is een afkorting voor het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Yotam woont met zijn gezin in Londen.

  EAN: 9789059569911
  Auteur: 
  Uitgever: Park Uitgevers
  Vertaler:  Hennie Franssen-Seebregts
  Publicatiedatum:   18-09-2020
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 278 mm
  Breedte: 202 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 1392 gr
  Voorraad:  Herdruk
  Aantal bladzijden: 320