Herkerken Praktijkboek

Inspireren, leren en experimenteren in een verandertijd

EAN: 9789055606078
Publicatiedatum:  31-05-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 216

    Bestelbaar , available on 31/05/2023

'Herkerken Praktijkboek' biedt uitstekende handvatten voor kerken, groepen en individuen die vanuit het kloppend hart van het evangelie willen werken.

In het veelbesproken boek 'Herkerken' gaven Remmelt Meijer en Peter Wierenga een hartstochtelijk pleidooi voor de kerk als oefenplaats van de liefde. De auteurs lieten zien hoe een periode van crisis en verandering uiteindelijk kansen biedt om als kerk de toekomst hoopvol tegemoet te treden. In 'Herkerken Praktijkboek' verbinden zij, samen met Ella van den Brandhof, dit hoopvolle verhaal aan de dagelijkse praktijk van kerk-zijn. Je vindt inspirerende overdenkingen, verdieping om over in gesprek te gaan en experimenten die helpen nieuwe wegen te verkennen. Dit boek biedt uitstekende handvatten voor kerken, groepen en individuen die vanuit het kloppend hart van het evangelie willen werken. Het stuurt aan op een compassie die de bewogenheid van Jezus weerspiegelt en die hen met twee benen in hun omgeving laat staan. Peter Wierenga is directeur European Christian Mission, coach en concept-begeleider. Remmelt Meijer is kerkbegeleider en evenals Ella van den Brandhof theoloog en werkzaam bij pioniersplek Hemelsbreed.

Peter Wierenga is directeur European Christian Mission, coach en concept-begeleider. Remmelt Meijer is kerkbegeleider en evenals Ella van den Brandhof theoloog en werkzaam bij pioniersplek Hemelsbreed.

  EAN: 9789055606078
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   31-05-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 220 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 309 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 216