Wegbereider

Vind de weg naar het leven van je dromen

EAN: 9789051947397
Publicatiedatum:  21-02-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 336

    Bestelbaar , available on 21/02/2023

In wegbereider vertelt Ann Voskamp over haar worstelingen, maar ook over hoe de Wegbereider altijd een weg zal banen naar Hem.

Vaak gaat het leven niet zoals je hoopt of verwacht. Je hebt een doel, een droom, maar het lukt je niet om er te komen. In een desoriënterende wereld, met obstakel na obstakel, is het soms moeilijk om de hoop niet te verliezen. In 'wegbereider' vertelt Ann Voskamp op een openhartige manier haar eigen verhaal. Vanuit haar herinneringen gaat ze in op diepere, geestelijke gedachten en gevoelens. Ze vertelt over haar worstelingen in haar huwelijk, haar kinderen, hun gezondheidsproblemen, en nog veel meer. Maar door dit alles heen ontdekt ze dat de Wegbereider altijd een weg zal banen, niet naar waar we denken te willen gaan, maar een weg naar Hem.

Ann Voskamp is getrouwd met een boer en moeder van zeven kinderen. Ze schreef vier New York Times-beststellers: 'Gebroken leven', 'Het grootste geschenk', 'Pak het grootste geschenk maar uit' en haar bekendste boek: 'Duizendmaal dank', dat in meer dan twintig talen vertaald is. Christianity Today noemt haar een van de vijftig vrouwen die de kerk en cultuur van vandaag het meest gevormd hebben. Ann kent onuitgesproken gebrokenheid, weidse plattelandsluchten en een kwetsbare nabijheid met God. Als medeoprichter van ShowUpNow.com zet Ann zich in voor onderdrukte, gemarginaliseerde mensen wereldwijd, in een samenwerking met Show Up Now, Mercy House Global en Compassion International. Zij en haar man zetten een grote geloofsstap, toen ze een 125 jaar oud stenen kerkje restaureerden tot The Village Table – een plek waar iedereen welkom is.

  EAN: 9789051947397
  Auteur: 
  Uitgever: Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
  Publicatiedatum:   21-02-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 222 mm
  Breedte: 142 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 479 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 336