What would Wednesday do?


Nederlands | 17-10-2023 | 128 pages

9789049202354

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 12,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Leer de verwachtingen van anderen los te laten en ongegeneerd jezelf te zijn met de lessen van Wednesday Addams

Een ijskoude blik, rotsvast zelfvertrouwen en indrukwekkende zwart-witte garderobe: Wednesday Addams is een icoon. Ze is cynisch, direct en heeft een aantal… bijzondere hobby’s, maar schaamt zich nooit voor wie ze is of waar ze vandaan komt. Verdeeld over acht thema’s – familie, vrienden, huis, stijl, werk, muziek, creativiteit en liefde – leert ze jou de verwachtingen van anderen los te laten en je leven te leven op jouw voorwaarden.

Dus pak iets te drinken (zwarte koffie of een quad cocktail?), zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt, duik in de vreemde en wonderlijke wereld van Wednesday Addams en voel je sterker, capabeler en authentieker dan ooit tevoren. Stel grenzen, zeg ongelijkwaardige relaties vaarwel, omarm datgene wat jou uniek maakt en leef je leven the Wednesday way.

Biografie

De Netflix-serie Wednesday is een van de populairste Netflix Originals ooit gemaakt. Hoofdpersoon Wednesday Addams groeide (nog verder) uit tot culticoon, onder andere in de LGBTQ+-gemeenschap, onder feministen en liefhebbers van fantasy en dark academia. Haar levenslessen zijn opgeschreven door Sarah Thompson, ghostwriter en journalist voor o.a. The Telegraph en The Guardian.

Details

EAN :9789049202354
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Chriss Kaspersma
Publicatiedatum :  17-10-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :207 mm
Breedte :132 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :241 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :128
Trefwoorden :  addams family;cadeauboek;halloween;halloweencadeau;motivatie;netflix;persoonlijke groei;tieners;tim burton;wednesday addams;zelfbeeld;zelfbewustzijn