EAN: 9789049202118
Publicatiedatum:  07-11-2023
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 560

    Bestelbaar , available on 07/11/2023

Het verhaal van een van de favoriete personages van de fans: Murtagh

De wereld is niet langer veilig voor Drakenrijder Murtagh en zijn draak Thoorn. Nu de duistere koning is gedood, moeten ze de consequenties ondergaan van hun – weliswaar onvrijwillige – rol gedurende zijn schrikbewind. Ze worden gehaat en zijn verworden tot verschoppelingen.

Door het land klinken fluisterende stemmen over zwartgeblakerde aarde en de geur van zwavel. Murtagh vermoedt dat er iets kwaadaardigs in de schaduwen van Alagaësia schuilt. Dit is het begin van een epische reis door bekende, maar daarnaast ook onontdekte gebieden, waar Murtagh en Thoorn elk wapen in hun arsenaal – hun schranderheid, spierkracht en toverkunst – moeten inzetten om een mysterieuze heks te verslaan. Een heks met meer duistere geheimen dan iedereen dacht.

In dit meeslepende boek over een van de populairste personages uit Christopher Paolini’s Erfgoed-bestsellerserie moet een Drakenrijder uitzoeken waarin hij voor staat in een wereld waar niemand hem accepteert.

In de pers

'Erfgoed is terug!' De Telegraaf

‘Een betoverend verhaal voor jong en oud, over een wereld vol elfen, magiërs en draken.’ Leidsch Dagblad

‘De Erfgoed-serie doet vaak aan In de ban van de ring denken. Dezelfde dreigende sfeer, dezelfde grote avonturen.’ Elsevier

‘Christopher Paolini is een van de meest succesvolle fantasyschrijvers.’ Algemeen Dagblad


Christopher Paolini brak internationaal door met Eragon, het eerste deel in de Erfgoed-serie. Inmiddels behoren alle delen van de Erfgoed-serie tot de grootste fantasysellers, met wereldwijd miljoenen verkochte exemplaren.

  EAN: 9789049202118
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Jonas de Vries - Mechteld Jansen
  Publicatiedatum:   07-11-2023
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 224 mm
  Breedte: 165 mm
  Dikte: 52 mm
  Gewicht: 912 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 560
  Collectie:   Het erfgoed
  Trefwoorden:   draken;episch;eragon;fantasy