Maneki neko


Nederlands | 14-11-2023 | 176 pages

9789049202033

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 17,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

‘Interactieve reis vol inspiratie en praktische wijsheid.’ Onkruid magazine

Vanuit eeuwenoude Japanse wijsheden bieden de bestsellerauteurs van Ikigai je dagelijkse gewoontes om voorspoed aan te trekken en een gelukkig en vervuld leven te leiden

Het populairste Japanse gelukssymbool is de maneki neko: de kat die met zijn poot zwaait en tegenwoordig wereldwijd te vinden is. Gelukssymbolen, geluksgetallen, geluksbrengers – hoe komt het dat Japan zo in het teken staat van geluk? En wat betekent ‘voorspoed’ precies?

Dit heldere boek laat zien hoe Japanners tegenslagen overwinnen en dagelijks het geluk vinden. Aan de hand van zowel eeuwenoude als moderne Japanse symbolen laten de bestsellerauteurs van Ikigai zien hoe je met kleine aanpassingen in je gedachtepatronen en dagelijkse gewoonten meer voorspoed aantrekt en een positievere kijk op het leven krijgt. Met praktische oefeningen en toegankelijke tips ontdek jij het Japanse geheim voor een gelukkiger en meer vervuld leven. Want na het lezen van dit boek weet je één ding zeker: geluk is geen kwestie van toeval.

In de pers

‘Dit Japanse inzicht kan echt bijdragen aan een lang en gelukkig leven.’ Trouw

‘Dit boek geef niet alleen een interessante verkenning van de Japanse cultuur en haar wijsheid, maar het is ook een gids voor het cultiveren van voorspoed en geluk in het moderne leven.’ Onkruid magazine

‘Een praktische methode om je eigen ikigai te vinden én ervoor te zorgen dat je er elke dag naar leeft.’ Margriet

‘Een schat aan nuttige tips omtrent gezonde gewoonten die aan de basis liggen van een lang en gelukkig leven.’ Hebban

Biografie

Francesc Miralles (1968) woont in Barcelona en schrijft over persoonlijke ontwikkeling. Hij schreef samen met Héctor García meerdere bestsellers, waaronder Wabi sabi, Ganbatte en het grote internationale succes Ikigai.Héctor García (1981) is een ingenieur die ontdekte dat zijn ware passies schrijven en fotografie zijn. Hij woont sinds 2004 in Japan.

Details

EAN :9789049202033
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Carla Zijlemaker
Publicatiedatum :  14-11-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :207 mm
Breedte :132 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :298 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :176
Trefwoorden :  bewustzijn;geluk;gelukkig zijn;mindfulness;zelfhulp