Kampeerkoken

Julius Jaspers


Nederlands | 15-07-2025 | 192 pagina's

9789048878024

Paperback / softback


€ 15,00

 Voorraad in de winkel




Korte beschrijving/Annotatie

65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper.

Tekst achterflap

65
Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048878024
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  15-07-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :192