Kampeerkoken
Julius Jaspers
Nederlands | 15-07-2025 | 192 pagina's
9789048878024
Paperback / softback
€ 15,00
Nog niet beschikbaar, beschikbaar op 15/07/2025
Korte beschrijving/Annotatie
65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper.
Tekst achterflap
65
Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!
Biografie
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.
Details
EAN : | 9789048878024 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 15-07-2025 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | Nog niet beschikbaar |
Aantal pagina's : | 192 |