Nederlands | 15-10-2024 | 496 pagina's
9789048875276
Hardback
€ 34,99
Kerstbijbel is hét naslagwerk voor een onbezorgde kerst
In Kerstbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 recepten voor de kerstdagen. Geniet vooraf van ceviche van kabeljauw met gele biet, rosbief met mierikswortel en uienmarmelade of crèmesoep van aardpeer. Serveer selderijknol of zeebaars in zoutkorst, eend met sinaasappelsaus of een klassieke kerstrollade als showstopper op tafel met aardappeltorentjes of geroosterde pastinaak ernaast. Stoof eens konijn met pruimen en speculaas of maak hachee van wild zwijn. Sluit zoet af met Christmas pudding, citroen-meringuetaart of madeleines.
Julius Jaspers opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder bestsellers Stoofbijbel en BBQ-bijbel.
EAN : | 9789048875276 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 15-10-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 217 mm |
Breedte : | 165 mm |
Dikte : | 44 mm |
Gewicht : | 1254 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 496 |
Reeks : | Kookbijbels |