Spiesjes


Nederlands | 06-05-2022 | 160 pages

9789048865598

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 17,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Dé reeks waar culinaire onderwerpen door specialisten wordt aangeboden.

Tekst achterflap

In Masterclass Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048865598
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  06-05-2022
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :172 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :614 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :160
Collectie :  Masterclass