De bijbel van de Libanese keuken


Nederlands | 23-03-2023 | 496 pages

9789048863631

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul

Tekst achterflap

Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorpsgerechten en bijzondere familierecepten.

Biografie

Merijn Tol is kookboekenauteur, kok en foodstylist en schrijft, onder meer als culinair redacteur voor delicious., over eten. Merijn schreef verschillende (bekroonde) boeken over de Arabisch-mediterrane keuken, waaronder Beiroet over de Libanese keuken. De bijbel van de Libanese keuken is het logische vervolg. Ook heeft ze, samen met Nadia Zerouali, een productlijn: Nadia & Merijn's SOUQ.

Details

EAN :9789048863631
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  23-03-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :163 mm
Dikte :46 mm
Gewicht :1263 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :496
Collectie :  Landenbijbels