Java

150 recepten uit het hart van de Indonesische archipel

EAN: 9789048862603
Publicatiedatum:  25-05-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 336

    Bestelbaar , available on 25/05/2022

Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan.

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

    EAN: 9789048862603
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   25-05-2022
    Formaat: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 256 mm
    Breedte: 199 mm
    Dikte: 32 mm
    Gewicht: 1349 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 336