Glutenvrije bijbel

Janneke Vreugdenhil


Nederlands | 24-09-2024 | 496 pagina's

9789048862580

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 34,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Hét naslagwerk voor iedereen met coeliakie of een glutengevoeligheid

Tekst achterflap

Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutenovergevoeligheid. Maar dat betekent heus niet dat je al je favoriete lekkernijen hoeft te laten staan.

Voor Glutenvrije bijbel ontwikkelde Janneke Vreugdenhil (die zelf glutensensitief is) meer dan 230 verrukkelijke, goed maakbare recepten die van eten weer een feest maken: van bagels tot boekweitbroodjes, van havertortilla's tot hartige taart, van kaasschnitzel tot kerststol en van pain gris tot pompoenlasagne. Dit boek staat boordevol recepten om iedere dag glutenvrij, maar zéker niet minder lekker te eten.

Biografie

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en culinair journalist voor onder meer het NRC Handelsblad. Van haar hand zijn ruim 20 kookboeken verschenen, waaronder I love groente (dat werd verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Solo Food (waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak), Eten als medicijn 'hart' en 'overgang', De bijbel van de Nederlandse keuken en Koolhydraatarme bijbel (waarvan al meer dan 50.000 exemplaren werden verkocht).

Details

EAN :9789048862580
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  24-09-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :163 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :1260 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Reeks :  Kookbijbels