De bijbel van de Japanse keuken

Tosao van Coevorden


Nederlands | 12-10-2024 | 432 pagina's

9789048848287

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 33,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten.

Tekst achterflap

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.

Biografie

Tosoa van Coevorden, chef-kok en eigenaar van De Japanner in Amsterdam, leerde de Japanse keuken van zijn moeder en werkte jarenlang in Japanse restaurant in en rond Amsterdam. Na een baan als restaurantmanager bij het befaande Taiko in het Conservatorium Hotel, begon hij De Japanner: zijn eigen zaak, met inmiddels twee vestigingen in de hoofdstad.

Details

EAN :9789048848287
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  12-10-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :203 mm
Dikte :39 mm
Gewicht :1114 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  Kookbijbels
Keywords :  japan;kookboek;recepten;sushi