De bijbel van de Japanse keuken
Tosao van Coevorden
Nederlands | 12-10-2024 | 432 pagina's
9789048848287
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 33,99
Korte beschrijving/Annotatie
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten.
Tekst achterflap
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.
Biografie
Tosoa van Coevorden, chef-kok en eigenaar van De Japanner in Amsterdam, leerde de Japanse keuken van zijn moeder en werkte jarenlang in Japanse restaurant in en rond Amsterdam. Na een baan als restaurantmanager bij het befaande Taiko in het Conservatorium Hotel, begon hij De Japanner: zijn eigen zaak, met inmiddels twee vestigingen in de hoofdstad.
Details
EAN : | 9789048848287 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 12-10-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 216 mm |
Breedte : | 203 mm |
Dikte : | 39 mm |
Gewicht : | 1114 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 432 |
Reeks : | Kookbijbels |
Keywords : | japan;kookboek;recepten;sushi |