De bijbel van de Japanse keuken


Nederlands | 09-12-2021 | 432 pages

9789048848287

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 33,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.

Biografie

Tosoa van Coevorden, chef-kok en eigenaar van De Japanner in Amsterdam, leerde de Japanse keuken van zijn moeder en werkte jarenlang in Japanse restaurant in en rond Amsterdam. Na een baan als restaurantmanager bij het befaande Taiko in het Conservatorium Hotel, begon hij De Japanner: zijn eigen zaak, met inmiddels twee vestigingen in de hoofdstad.

Details

EAN :9789048848287
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  09-12-2021
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :163 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :1135 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :432
Collectie :  Kookbijbels
Trefwoorden :  japan;kookboek;recepten;sushi