Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

EAN: 9789048847068
Publicatiedatum:  09-12-2021
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 432

    Bestelbaar , available on 09/12/2021

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

    EAN: 9789048847068
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   09-12-2021
    Formaat: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 163 mm
    Breedte: 217 mm
    Dikte: 47 mm
    Gewicht: 1244 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 432
    Trefwoorden:   julius jaspers;kookboek;recepten;stoof;stoofvlees;stoven