Winterdoeboek Boer Boris


Nederlands | 10-11-2023 | 32 pages

9789047872085

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 5,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Als de kou buiten de pret bederft, brengt het 'Winterdoeboek Boer Boris' een wereld vol plezier naar binnen! Dit gloednieuwe doeboek (compleet met stickers!) zit boordevol boerderij-avonturen die niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam. Leer kleuren herkennen en tellen in een winters doolhof, maak een knutselplaat van de sneeuwschuiver van Boer Boris, lees een verhaaltje over de boerderij in de sneeuw, zoek de verschillen, of maak een winterse kleurplaat. Ook vind je in het boek uitnodigingskaartjes om te versturen en instructies om je eigen Boer Boris-traktatie te maken.


Het 'Winterdoeboek Boer Boris' is een musthave voor fans van het stoere boertje uit de razend populaire en bekroonde prentenboekenreeks geschreven door Ted van Lieshout en prachtig geïllustreerd door Philip Hopman. De Boer Boris-prentenboeken zijn niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Ze stimuleren de taalontwikkeling en creativiteit van kinderen en laten hen kennismaken met het boerenleven, vriendschap en de schoonheid van het platteland.


Het 'Winterdoeboek Boer Boris' is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en belooft veel plezier voor gezinnen tijdens de koude winterdagen.

Details

EAN :9789047872085
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum :  10-11-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :278 mm
Breedte :210 mm
Dikte :4 mm
Gewicht :146 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :32
Collectie :  Boer Boris