Het verhaal van Sinterklaas

Gouden Boekjes

Sjoerd Kuyper

EAN: 9789047626657
Publicatiedatum:  01-01-2018
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 170mm
Breedte: 195mm
Dikte: 9mm
Gewicht: 194gr
Aantal bladzijden: 28 b.

   Leverbaar


Het verhaal van Sinterklaas vertelt de ware geschiedenis van Sinterklaas. Dat hij heel oud is, een baard en een mijter heeft en cadeautjes geeft weet iedereen. Maar wie weet waarom de Sint geboren in Turkije, zijn verjaardag elk jaar viert in Nederland? En waarom zijn vrienden, de Pieten, altijd roetvegen op hun gezicht hebben.

‘Meisjes en jongens,’ zegt meester Tom, ‘ik heb een vraag.’ Alle kinderen gaan rechtop zitten. ‘Wie,’ vraagt meester, ‘komt er zondag naar onze stad?’ Niemand weet het. ‘Op een boot,’ zegt meester. O… eh… ‘Met zijn pieten,’ zegt meester. Dan weet iedereen het: ‘Sinterklaas!!!’ Het verhaal van Sinterklaas vertelt de ware geschiedenis van Sinterklaas. Dat hij heel oud is, een baard en een mijter heeft en cadeautjes geeft weet iedereen. Maar wie weet waarom de Sint geboren in Turkije, zijn verjaardag elk jaar viert in Nederland? En waarom zijn vrienden, de Pieten, altijd roetvegen op hun gezicht hebben. Als je Het verhaal van Sinterklaas gelezen hebt, weet je alles; ook over arme bedelkinderen en grote valse honden. Het verhaal van Sinterklaas is een inclusief verhaal voor iedereen.

Het verhaal van Sinterklaas vertelt de ware geschiedenis van Sinterklaas. Dat hij heel oud is, een baard en een mijter heeft en cadeautjes geeft weet iedereen. Maar wie weet waarom de Sint geboren in Turkije, zijn verjaardag elk jaar viert in Nederland? En waarom zijn vrienden, de Pieten, altijd roetvegen op hun gezicht hebben. Als je Het verhaal van Sinterklaas gelezen hebt, weet je alles; ook over arme bedelkinderen en grote valse honden. Het verhaal van Sinterklaas is een inclusief verhaal voor iedereen.

  EAN :9789047626657
  Auteur : Sjoerd Kuyper
  Uitgever :Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum :  01-01-2018
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :170mm
  Breedte :195mm
  Dikte :9mm
  Gewicht :194gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :28 b.
  Collectie :  Gouden Boekjes
  Trefwoorden :  pieten;sinterklaas;turkije