EAN: 9789047626411
Publicatiedatum:  07-03-2019
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 32

    Leverbaar

Een boek vol herkenning, speciaal voor de vele kinderen die zich in de situatie bevinden van ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn.

SJOERD KUYPER schreef meer dan vijftig kinderboeken. Hij ontving diverse Gouden en Zilveren Griffels, schreef in 2000 het Kinderboekenweekgeschenk Eiber! en kreeg in 2014 de Zilveren Griffel voor de jeugdroman Hotel De Grote L. In 2012 ontving Sjoerd Kuyper de Theo Thijssenprijs, de P.C. Hooftprijs voor jeugdliteratuur, voor zijn gehele oeuvre.

Als Nesta zijn A-diploma haalt, krijgt hij een mooie grote ingelijste foto van zijn goede vriend de kat Bardo. Voor op zijn kamer bij papa. Want als Nesta bij zijn papa is mist hij Bardo. Videobellen kan niet, want papa heeft geen laptop, dus schrijft hij briefjes naar Bardo. Maar dat is toch niet hetzelfde. Op een dag neemt Nesta Bardo toch mee in zijn gymtas. Eerst mee naar school, waar Bardo heel stil moet zijn zodat de juf hem niet hoort en dan mee naar het appartement van papa. Bardo maakt meteen vriendjes met de kat van de buurvrouw… Kom je mee? is een boek over een jongetje dat zijn kat mist. Maar het is meer dan dat. Het laat zien welke consequenties een scheiding voor kinderen kan hebben. Een mooi subtiel geschreven boek dat uitnodigt om eens verder over te praten over dit onderwerp met kinderen.

Kom je mee? is een boek over een jongetje dat zijn kat mist. Maar het is meer dan dat. Het laat zien welke consequenties een scheiding voor kinderen kan hebben. Een mooi subtiel geschreven boek dat uitnodigt om eens verder over te praten over dit onderwerp met kinderen.

  EAN: 9789047626411
  Auteur: 
  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum:   07-03-2019
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 234 mm
  Breedte: 281 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 461 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 32
  Trefwoorden:   francien verhulst;grootzus;kinderen;kom je mee;ouders;scheiden;scheiding;sjoerd kuyper