De Groene Meisjes: vegan voor iedereen

snel-duurzaam-budgetvriendelijk

EAN: 9789046827956
Publicatiedatum:  20-05-2021
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 160

    Bestelbaar , available on 20/05/2021

Dat vegan koken heel lekker en gezond en bovendien makkelijk én betaalbaar kan zijn, bewijst Merel Wildschut al zo'n tien jaar op het succesvolle blog De Groene Meisjes. Ongeveer 200.000 bezoekers per maand vinden hun weg naar haar verhalen en tips voor een bewuste leefstijl en vooral naar haar vegan recepten. Plantaardig, diervriendelijk eten dat binnen korte tijd op tafel staat, niet duur is en waarvoor de voedzame ingrediënten goed verkrijgbaar zijn. En natuurlijk zijn deze homemade vegan gerechten ook nog eens allemaal bijzonder smakelijk!

Naast zo'n vijftig nieuwe recepten vind je in Vegan voor iedereen ook de top-10 Groene Meisjes-favorieten. Linzensoep natuurlijk, maar ook risotto met paddenstoelen, gnocchi uit de oven, taco's met jackfruit, chocolademousse en American cookies. Alles van ontbijtjes, soepen en ovenschotels tot nagerechten, drankjes en de lekkerste tussendoortjes. Voor de vele vegan fans, flexitariërs, groentelovers, nieuwsgierige beginners en iedereen met vegan familie of vrienden.

MEREL WILDSCHUT groeide op in Friesland, werkte als docent Nederlands en startte tien jaar geleden samen met huisgenoot Jamie van Zijl De Groene Meisjes als blog over vegan eten en duurzamer leven. Samen publiceerden ze het lifestyleboek De Groene Meisjes (2015).
Inmiddels runt Merel het blog alleen en bouwde dat uit tot een platform voor een bewuste lifestyle. Ze schrijft over koken en bewust leven, maar ook over (jeugd-)literatuur, body positivity, mentale gezondheid en lgtbq+-rechten. Daarnaast spreekt ze op evenementen en geeft ze advies over duurzaam ondernemen.

  EAN: 9789046827956
  Auteur: 
  Uitgever: Fontaine Uitgevers
  Publicatiedatum:   20-05-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 176 mm
  Breedte: 245 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 585 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 160