Maak je eigen art journal

Mixed-media en kunstprojecten om creativiteit en persoonlijke groei te bevorderen

Tamara Laporte

EAN: 9789045323589
Publicatiedatum:  15-10-2018
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 216 mm
Breedte: 254 mm
Dikte: 12 mm
Gewicht: 551 gr
Aantal bladzijden: 144

   Leverbaar

Maak je eigen art journal is gebaseerd op de populaire online Life Book-lessen van mixed-media-artiest Tamara Laporte. Het boek staat vol inspirerende teken- en schilderprojecten met mixed-media, die je helpen bewuster te worden van je persoonlijke uitdagingen en andere obstakels, en hoe je daaraan kunt werken. Met de projecten ontwikkel je niet alleen je creativiteit, maar werk je ook aan zelfontplooiing. Zo wordt je journal gauw meer dan alleen een schetsboek: het is je visuele dagboek.

In elk hoofdstuk vind je verschillende projecten die uit twee delen bestaan. Het eerste deel onderzoekt een veelvoorkomend probleem dat creativiteit en/of positieve eigenwaarde kan belemmeren, het tweede deel helpt je die ervaring te overdenken en met mixed-media stap voor stap te verwerken. De bijdragen van vooraanstaande artjournalartiesten bieden je inspiratie en laten je zien op welke vele creatieve manieren je mixed-media kunt gebruiken. En maak je je art journal op losse pagina’s? Geen probleem! Het laatste hoofdstuk leert je een simpele bindmethode, die je helpt je kunstprojecten te bundelen en een prachtig dagboek te maken dat je voor altijd kunt bewaren.

Maak je eigen art journal staat vol met inspirerende afbeeldingen en opbeurende affirmaties. Of je nu een beginneling bent met mixed-media of al ervaring hebt, dit boek helpt kunstenaars van alle niveaus te groeien op zowel creatief als persoonlijk vlak.

  EAN :9789045323589
  Auteur : Tamara Laporte
  Uitgever :BBNC Uitgevers
  Publicatiedatum :  15-10-2018
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :216 mm
  Breedte :254 mm
  Dikte :12 mm
  Gewicht :551 gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :144 b.