EAN: 9789044366464
Publicatiedatum:  10-05-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 304

    Bestelbaar , available on 10/05/2023

Nieuwe roman na bestseller Vier wandelaars en een Siciliaan

Een familie gaat op vakantie naar het Griekse eiland Kreta. Het familiebedrijf heeft de onderlinge verhoudingen het afgelopen jaar behoorlijk onder druk gezet en het gezin dreigt uit elkaar te vallen. Kort na aankomst komen de familieleden erachter dat het niet de luxevakantie zal worden waar ze op hadden gehoopt: ze gaan back to basic op wandelvakantie door het binnenland van Kreta. Gaat dit ze helpen om dichter tot elkaar te komen?

Hoe meer kilometers, hoe meer opgekropte frustraties en verdriet naar boven komen. En wanneer gaan ze het eindelijk eens over dat ene grote familiegeheim hebben?


Naar een idee van Elle van Rijn.

Elle van Rijn (Author)
Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Ze speelde in verschillende toneelstukken, tv-series en films. Eerder schreef ze succesvolle boeken, waaronder Mijn naam is Nadra, Mijn ontvoering en de historische roman De crèche, die een internationale bestseller werd.

Ronald Giphart (Author)
Ronald Giphart is schrijver van vele boeken, waaronder de bestsellers Phileine zegt sorry en Ik omhels je met duizend armen.

Roos Schlikker (Author)
Roos Schlikker is van vele markten thuis: ze is columnist voor Het Parool en Libelle, schrijft scenario's voor theater en tv, schuift geregeld aan bij talkshows en maakt samen met Malou Holshuijsen de succesvolle podcast Dit komt nooit meer goed. In haar laatste roman Moeder van glas schreef ze over haar bipolaire moeder.

Femmetje de Wind (Author)
Femmetje de Wind studeerde Vergelijkende Kunstwetenschap en Rechtsgeleerdheid. Ze is uitgever, schrijver, journalist en columnist. Ze richtte het tijdschrift Jackie op waarvan ze zes jaar lang hoofdredacteur was. Met haar debuutroman Rivka, dat deels is gebaseerd op het oorlogsverleden van haar vader, oogstte ze veel lof. Het beloofde leven is haar tweede roman.

  EAN: 9789044366464
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   10-05-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 211 mm
  Breedte: 135 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 360 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Collectie:   De wandelaars
  Trefwoorden:   aan de kust - strand;affaire;elle van rijn;familie;familiebedrijf;familiedrama;familiegeheimen;femmetje de wind;giphart;griekenland;hiken;huwelijks- en relatieproblemen;kloof;kreta;op een eiland;op het strand;roman;ronald giphart;roos schlikker;snp;vakantie;vier schrijvers;vier wandelaars en een siciliaan;wandelen;wandelvakantie;zomervakantie