EAN: 9789044362251
Publicatiedatum:  17-10-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 640

    Bestelbaar , available on 17/10/2021

De langverwachte nieuwe roman van de auteur die miljoenen harten veroverde met Als je het licht niet kunt zien

Wolkenstad is een betoverende roman over de kracht van boeken, een lofzang op het menselijk vermogen om generatie op generatie verhalen over te dragen.

Vijf buitenbeentjes proberen de wereld rondom hen te begrijpen. In Constantinopel in 1453, in een bibliotheek in het huidige Idaho en op een interstellair schip in de verre toekomst jagen ze ieder hun dromen na terwijl ze vechten om te overleven.

Anna, Omeir, Seymour, Zeno en Konstance worden verbonden door één gehavend exemplaar van een tweeduizend jaar oude Griekse tekst - het eeuwenoude verhaal van Aethon, die ernaar verlangt om in een vogel te veranderen en naar een utopisch paradijs te vliegen.

Doerr heeft een werk gecreëerd dat onze onderlinge verbondenheid weerspiegelt - met andere volkeren en met elkaar, met degenen die voor ons leefden en degenen die hier zullen zijn nadat wij verdwenen zijn.

Het hele boek door breekt Doerr een lans voor de heilzame werking van boeken, de troostende kracht van verhalen en het belang van bibliotheken.

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Wereldwijd zijn er bijna 10 miljoen exemplaren van het boek verkocht en het wordt door de internationale pers als meesterwerk beschouwd. Wolkenstad is zijn nieuwste roman. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee zoons in Boisse, Idaho.

  EAN: 9789044362251
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Marga Blankestijn
  Publicatiedatum:   17-10-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 228 mm
  Breedte: 155 mm
  Dikte: 53 mm
  Gewicht: 884 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 640
  Trefwoorden:   aethon;anna;anthony doerr;bibliotheek;cloud cuckoo land;constantinople;dromen;idaho;konstance;omeir;pulitzer prize;roman;seymour;wolkenstad