De mooiste plekjes in Zeeland


Nederlands | 20-03-2024 | 160 pagina's

9789043932738

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,99


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Met de provinciegidsen van Marleen Brekelmans ontdek je de écht bijzondere plekjes van Nederland! Een dagje, weekendje of weekje weg in Zeeland voelt als een vakantie in het buitenland.

Tekst achterflap

Ga je op pad in Zeeland? Dan mag deze provinciegids ‘De mooiste plekjes in Zeeland’ tijdens je bezoek niet ontbreken. Vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans (bekend van Bijzonderplekje.nl) tipt je namelijk de écht verborgen pareltjes, waar niet iedereen komt en die je het liefst voor jezelf houdt. Dankzij de prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving. Blokarten op de Zeeuwse stranden, struinen door de duinen of oesters rapen en verse vis eten? De keus is aan jou!

In deze gids vind je niet álle restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en musea, maar een persoonlijke selectie van blijmakers. Van plekjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Plekjes verstopt in het bos, wandelingen die het waard zijn, idyllische thee- en pluktuinen, leuke terrassen, mooie vergezichten en verrassende logeeradressen: plekken waar je nét even meer geniet. Ook leuk voor locals.

Details

EAN :9789043932738
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  20-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :150 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :402 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Reeks :  Provinciegidsen Nederland