Geloven in seizoenen


Nederlands | 16-03-2022 | 96 pagina's

9789043537544

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 13,99


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Een boek dat je kan verrassen, persoonlijk of als groep. Dankzij de toegevoegde gespreksvragen is dit boek ook geschikt voor gesprekskringen.

Tekst achterflap

Geloven in seizoenen belicht de seizoenen in het geloofsleven en in de kerk. Herfst en winter, lente en zomer: ieder hebben ze hun eigen sfeer. Na de stormachtige herfst en de koude winter komt altijd weer de vrolijke lente en de rustige, vreugdevolle zomer. Veel hiervan is herkenbaar in het geloofsleven: de herfstige verlieservaring, maar ook de opbloeiende voorjaarsvreugde. Ook in het kerkelijk leven zijn er tijden van terugloop en overleven, maar ook van nieuwe bloei. Het is een invalshoek die veel creativiteit losmaakt en nieuwe inzichten biedt. Een boek dat je kan verrassen, persoonlijk of als groep. Dankzij de toegevoegde gespreksvragen is dit boek ook geschikt voor gesprekskringen.

Biografie

René van Loon is predikant binnen de Protestantse Kerk en werkzaam in Rotterdam. Hij is zijn leven lang al bezig met missionaire vragen en activiteiten. Eerder schreef hij verschillende boeken, waaronder Lente in de kerk.

Details

EAN :9789043537544
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  16-03-2022
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :135 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :147 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96