Een schrijfster aan zee


Nederlands | 18-01-2024 | 448 pages

9789029735407

Paperback / softback


€ 24,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Korte beschrijving/Annotatie

Wanneer de zussen koninklijke gasten op bezoek krijgen, kan de romantiek niet lang uitblijven... 'Een schrijfster aan zee' is het tweede deel in de serie De kust van Devonshire van Julie Klassen.

Tekst achterflap

'Een schrijfster aan zee' is een historische roman van Julie Klassen en het tweede deel in haar serie De kust van Devonshire.

Pension Sea View opent opnieuw de deuren voor geheimen en romantiek. Als de hertog en hertogin van Kent intrekken in de aangrenzende vakantiewoning, wordt de zussen gevraagd onderdak te bieden aan hun mannelijke personeel. Ondertussen besluit Emily haar schrijversdromen te vervullen en krijgt ze hierbij hulp van de aantrekkelijke secretaris van de hertog. Maar wanneer een onverwachte gast opduikt in Sea View, wordt ze verscheurd tussen haar verlangens en haar toekomstdromen.

Biografie

Julie Klassen schrijft romans in de stijl van Jane Austen en de zusjes Brontë: vol historische details en intrigerende plots. Hou je van romantiek, negentiende-eeuws Engeland en Jane Eyre, dan zit je dus goed bij deze auteur!

Details

EAN :9789029735407
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Lia van Aken
Publicatiedatum :  18-01-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :488 gr
Voorraad :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal bladzijden :448
Collectie :  De kust van Devonshire