EAN: 9789029729918
Publicatiedatum:  09-06-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 416

    Leverbaar

Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Het Kremlin complot, Russische roulette) is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Machtsstrijd in Jeruzalem van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Het Kremlin complot, Russische roulette) is een actuele thriller over Jeruzalem en de politieke spanningen met Rusland en de VS. Als een aantal moorden plaatsvinden rond het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen, CIA-agent Marcus Ryker op de zaak gezet. Hij stuit op een complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Zitten de Russen erachter, de Iraniërs? Of is er nóg iemand die de invloed van de VS op het Midden-Oosten wil ondermijnen om zelf in dat gebied de macht te grijpen? Als de volle omvang van het complot tot Ryker en zijn team doordringt, hebben ze nog 96 uur voordat het ultieme kwaad zal toeslaan.

'Machtsstrijd in Jeruzalem' van Joel C. Rosenberg is het derde deel in de Marcus Ryker-serie na 'Het Kremlin Complot' (#1) en 'Russische roulette' (#2).

  EAN: 9789029729918
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   09-06-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 145 mm
  Breedte: 225 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 542 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 416
  Collectie:   Marcus Ryker