Zolang er leven is

het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar

EAN: 9789029093040
Publicatiedatum:  08-10-2019
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 134 mm
Breedte: 206 mm
Dikte: 35 mm
Gewicht: 508 gr
Aantal bladzijden: 376

    Leverbaar

Hendrik Groen werd bekend met de succesvolle dagboeken Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, waar ruim een half miljoen exemplaren van zijn verkocht. Ze kregen beide de NS Publieksprijs, er is een tv-serie van gemaakt en ze zijn bewerkt voor het theater. Daarna verschenen Hendrik Groens roman Leven en laten leven, die direct op #1 binnenkwam in de Bestseller 60, en de prequel op de dagboeken Een kleine verrassing. Hendrik Groen is een pseudoniem.

We leerden Hendrik Groen kennen door zijn dagboek Pogingen iets van het leven te maken. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo aangenaam mogelijk te maken.

Van tijd tot tijd valt het Hendrik zwaar om de moed erin te houden. Gelukkig heeft hij de pen weer opgepakt. Met de hem zo kenmerkende charmante humor neemt hij de medebewoners, de directie, zijn vrienden en de ouderdom in het algemeen op de korrel, waarbij hij zichzelf zeker niet spaart.

De pers over Zolang er leven is

'De dagboekfragmenten zijn charmant, soms hilarisch.' Elsevier

'Op elke dag wordt weer even geniaal gereflecteerd. Actualiteit, humor en de zwaarte van het leven komen in perfecte balans aan de orde.' **** Boekenkrant

'Instant humeur-oppepper!' Zin

  EAN: 9789029093040
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Publicatiedatum:   08-10-2019
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 134 mm
  Breedte: 206 mm
  Dikte: 35 mm
  Gewicht: 508 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 376
  Trefwoorden:   amsterdam-noord;bejaardentehuis;dagboek;eenzaamheid;hendrik groen;humor;liefde;oud-maar-niet-dood club;ouder worden;verlangen