EAN: 9789026348761
Publicatiedatum:  05-07-2019
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 137mm
Breedte: 215mm
Dikte: 29mm
Gewicht: 425gr
Aantal bladzijden: 336 b.

   Leverbaar


Elizabeth Day is journalist en schreef voor onder andere The Evening Standard, The Sunday Telegraph en Elle. Ze groeide op in Noord-Ierland en studeerde geschiedenis aan Cambridge. Momenteel woont ze in Londen en werkt ze voor The Telegraph. Eerder verscheen van haar de succesvolle roman Steen, papier, schaar. Het feest was The Observer Book Of The Year en verkocht in het Verenigd Koninkrijk meer dan 100.000 exemplaren.

Het feest van Elizabeth Day is een ontluisterende roman over obsessie, verraad, privilege en hypocrisie in het hart van het Britse establishment, voor de fans van Brideshead Revisited en De verloren geschiedenis.

Martin is al vijfentwintig jaar bevriend met Ben, vanaf het moment dat ze samen op Burtonbury School zaten. Ze vormen een vreemde combinatie: Martin is een jongen uit een arbeidersgezin met de verkeerde kleding en het verkeerde accent, en Ben is een populaire, welgestelde aristocraat. Ben is als een broer die Martin nooit had. Martin doet alles voor hem en kent zijn grootste geheim. Bens veertigste verjaardagsfeest blijkt een kantelpunt. Te midden van de Britse elite beseft Martin opnieuw dat hij er niet bij hoort en hij voelt dat er onheil in de lucht hangt. Maar Ben zou nooit iets doen wat hun vriendschap op het spel zou zetten. Toch?

‘Day kan zich moeiteloos meten met Tartt en Hollinghurst. Heel goed.’ – The Observer

Één van de mustreads voor deze zomer.

  EAN :9789026348761
  Auteur : Elizabeth Day
  Uitgever :Ambo/Anthos Uitgevers
  Vertaler : Eefje Bosch
  Publicatiedatum :  05-07-2019
  Formaat :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :137mm
  Breedte :215mm
  Dikte :29mm
  Gewicht :425gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :336 b.