EAN: 9789026152283
Publicatiedatum:  25-01-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 144

    Bestelbaar , available on 25/01/2022

Op een ijzig koude ochtend krijgt De Cock de melding dat er een lijk is aangetroffen in het Paleis op de Dam. Een jonge man is neergestoken op klaarlichte dag te midden van de andere bezoekers. De Cock staat voor een raadsel, waarom is de aan lager wal geraakte jonkheer Hugo van Coevorden van het leven beroofd? En waarom uitgerekend op die plek? Het onderzoek loopt al snel vast en een nieuwe moord vraagt de aandacht van De Cock: in een antiquariaat in de Voetboogsteeg is eigenaar Tjerk Somers vermoord aangetroffen tussen de opgestapelde boeken.

De zaken lijken aanvankelijk niet met elkaar te maken te hebben, maar terwijl De Cock en Vledder in de gure winterkou onderzoek doen, komt er langzamerhand toch een verrassend verband naar voren tussen de moorden...

Alleen bij de eerste druk van de paperback van De Cock en moord op stand zit het mini-boekje De Cock en moord als verlossing, inclusief de schrijfwedstrijd.

Een moord in het Paleis op de Dam gevolgd door een moord op een antiquair. De Cock en Vledder onderzoeken het verband tussen beide zaken.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek en als e-book. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

  EAN: 9789026152283
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   25-01-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 129 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 202 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Collectie:   Baantjer