EAN: 9789026144141
Publicatiedatum:  09-06-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 336

    Leverbaar

Bijna 20 jaar geleden verongelukte Kersti’s beste vriendin. Maar is zij gesprongen, gevallen of geduwd? De school stopte het in de doofpot, maar nu is Kersti vastbesloten de waarheid te achterhalen.

Joanna Goodman woont in Toronto met haar man en kinderen. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven van boeken en het runnen van een winkel.

Dankzij een studiebeurs kan Kersti naar een prestigieuze kostschool waar de rich and famous hun kinderen heen sturen omdat ze hun ouders in de weg lopen. Daar raakt Kersti bevriend met de populaire Cressida. Als Cressida van een balkon valt – springt? geduwd wordt? – stopt de school de affaire in de doofpot. Schandalen kosten immers geld, en de ouders van deze scholieren willen niet lastiggevallen worden.
Twintig jaar later organiseert de school een reünie en nodigt bestsellerauteur Kersti uit als gastspreker. Kersti grijpt deze kans aan om de waarheid over Cressida’s val te achterhalen. Waarom was Cressida zo geobsedeerd door de geruchten en verhalen over een geheim genootschap op deze school? Waarom kan Kersti dit niet loslaten? En hoeveel is ze bereid op het spel te zetten in haar zoektocht naar antwoorden?

Een pageturner van de auteur van ‘Het huis voor ongewenste meisjes’, voor de lezers van ‘De verborgen geschiedenis’ van Donna Tartt en ‘Het feest’ van Elizabeth Day.

  EAN: 9789026144141
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Martin Jansen in de Wal
  Publicatiedatum:   09-06-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 404 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 336