De picknick en andere verhalen


Nederlands | 24-01-2024 | 64 pages

9789025778002

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 14,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Ontdek 'Vogel en Beer - De picknick en andere verhalen', vier hartverwarmende verhaaltjes die de sfeer van 'Kikker en Pad' ademen en de kracht van vriendschap centraal stellen. Maak kennis met Vogel en Beer, de allerbeste en onafscheidelijke vrienden die samen kleine avonturen beleven in het grote bos. In dit eerste verhalenboek gaan ze op een picknick zonder picknick, probeert Vogel een meesterwerk te schilderen en ontdekken ze dat samen niksen onder de meest knusse deken ooit ook heel leuk kan zijn. Verwacht veel komische misverstanden maar vooral veel warmte. De subtiele humor voor jong en oud en de charme van Jarvis' rake tekst en prachtige illustraties maken 'Vogel en Beer' ideaal om zowel zelf te lezen als voor te lezen.

Jarvis, de getalenteerde Britse prentenboekenmaker, brengt met veel humor een ode aan kleine avonturen en vriendschap. Zijn levendige, speelse illustraties bezitten een unieke charme, en zijn boeken zitten vol vrolijke personages en kleurrijke werelden. 'Vogel en Beer - De picknick en andere verhalen' is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Recensie/Quote

Heerlijke voorleesverhalen, uitstekend vertaald door Tjibbe Veldkamp. Jarvis verzorgde ook zelf de vrolijke, kleurrijke illustraties. Die krabbels weet hij dan heel goed uit te werken in dynamische, liefdevolle illustraties die de verhalen een extra dimensie geven.

Details

EAN :9789025778002
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Vertaler : Tjibbe Veldkamp
Publicatiedatum :  24-01-2024
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :236 mm
Breedte :158 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :340 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :64
Collectie :  Vogel en Beer