EAN: 9789025773601
Publicatiedatum:  06-11-2020
Formaat: Losse pagina's
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 13

    Leverbaar

‘Kerstmis met Boer Boris – vertelplaten’ is een map vertelplaten met daarop het geliefde kerstboek, perfect om voor te lezen.

Het geliefde kerstboek van Ted van Lieshout en Philip Hopman is er ook als een map met vertelplaten, ideaal om voor te lezen aan een grote groep. De kerstboom staat mooi versierd buiten op het erf en alle dieren komen kijken. Behalve het oude varken… Dat blijkt van ouderdom stilletjes te zijn gestorven. Boris organiseert een mooie begrafenis in het bos. En als ze terugkomen in de stal krijgt kerst toch nog een mooi staartje… De succesvolle ‘Boer Boris’-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd Boer Boris in de sneeuw bekroond met een Vlag & Wimpel en werd Boer Boris gaat naar zee gekozen tot Prentenboek van het Jaar. ‘Kerstmis met Boer Boris’ is het elfde deel in de reeks van het succesvolle duo Ted van Lieshout en Philip Hopman. In de vorm van vertelplaten zijn ze ideaal om voor te lezen aan een grote groep.

  EAN: 9789025773601
  Auteur: 
  Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Publicatiedatum:   06-11-2020
  Formaat: Losse pagina's
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 301 mm
  Breedte: 424 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 604 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 13
  Collectie:   Boer Boris
  Trefwoorden:   boer boris;december;kerst;kerstfeest;kinderboek;philip hofman;prentenboek;ted van lieshout;vertelplaten;voorlezen