EAN: 9789024597161
Publicatiedatum:  25-11-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 336

    Bestelbaar , available on 25/11/2021

Geef nooit op is de nieuwe autobiografie van avonturier Bear Grylls en het vervolg op zijn succesvolle boek Modder, zweet en tranen.

Bear Grylls is bekend van zijn razend populaire tv-series op Netflix en National Geographic, waarmee hij miljoenen kijkers trekt. Survivalexpert en tv-presentator Bear Grylls neemt de lezer mee op reis naar zijn meest bekende avonturen, deelt persoonlijke verhalen over zijn favoriete expedities, en legt de meest gevaarlijke overlevingstochten vast. In deze nieuwe autobiografie, het vervolg op de internationale bestseller Modder, zweet en tranen, leidt Bear de lezers rond achter de schermen bij de meest beruchte Man vs. Wild opnames en geeft hij weer hoe het echt was om Running Wild op te nemen met gasten als president Obama, Roger Federer en Julia Roberts. Tegelijkertijd verkent Bear de belangrijke lessen die hij heeft geleerd in het wild, geeft hij zijn meest persoonlijke uitdagingen en prestaties bloot en viert hij de echte waarde van het avontuur en het voortdurende belang van moed, vriendelijkheid en veerkracht.

‘Niemand is stoerder dan durfal bergbeklimmer en avonturier Bear Grylls.’ Sun

Bear Grylls, ’s werelds bekendste survivalexpert, is terug met een nieuwe autobiografie. Hij deelt levenslessen uit het wild en doet uit de doeken hoe het er achter de schermen op tv aan toegaat.

  EAN: 9789024597161
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   25-11-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 142 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 455 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 336