Vrij uitzicht


Nederlands | 25-09-2020 | 432 pagina's

9789024592104

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00


 

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Compleet herziene editie met nieuw voorwoord. Het debuut van de bestsellerauteur van het NS Publieksprijs genomineerde De Camino.

Tekst achterflap

De succesvolle zakenvrouw Tess Clement keert na 25 jaar terug naar het Zuid-Franse bergdorp Mosset waar zij ooit betrokken was bij een raadselachtige verdwijning. Haar besluit om het eeuwenoude chateau als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen in Mosset al snel op scherp. Zeker als de mysterieuze kasteelbewoner haar leven binnendringt. Beetje bij beetje wordt een aangrijpend familiedrama blootgelegd dat de sleutel tot de verdwijningen vormt. Er ontstaat een wreed kat-en-muisspel, waardoor Tess uiteindelijk ervaart dat er een diepe kloof gaapt tussen haar herinneringen van toen en de werkelijkheid van nu.

Recensie/Quote

‘Vlot geschreven thriller, spannend vanaf de eerste pagina. Een veelbelovend debuut.’

Biografie

Anya Niewierra is de prijswinnende auteur van de bestseller 'De Camino', winnaar van NS Publieksprijs, boek van het jaar 2023. Er werden al meer dan 300.000 exemplaren van verkocht, heeft meer dan 3000 vijfsterrenrecensies op lezersplatform Hebban, en staat al meer dan een jaar op de bestsellerlijsten. Niewierra won met zowel 'De Camino' als 'Het bloemenmeisje' de Hebban Thrillerprijs. Eerder verschenen 'Vrij uitzicht' en 'Het dossier', beide genomineerd voor meerdere prijzen. Niewierra is naast schrijver ook algemeen directeur van Visit Zuid-Limburg, de eerste VVV van Nederland, en woont en werkt al haar hele leven in deze prachtige provincie. Niewierra wordt geroemd om haar research, de altijd aanwezige liefde voor de natuur en haar gelaagde personages. Haar nieuwste thriller is 'De nomade'.

Meer info op www.niewierra.com

Foto: Annemiek Mommers

Details

EAN :9789024592104
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatie datum :  25-09-2020
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :444 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432