EAN: 9789024583294
Publicatiedatum:  17-10-2019
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 141 mm
Breedte: 215 mm
Dikte: 33 mm
Gewicht: 520 gr
Aantal bladzijden: 448

    Leverbaar

Een heel gewoon gezin van Mattias Edvardsson is een originele, psychologische roman over een gezin dat uit elkaar valt. Hoe ver zou jij gaan als je dochter beschuldigd wordt van moord?

Mattias Edvardsson is schrijver en docent op een middelbare school. Een heel gewoon gezin is zijn internationale doorbraak. Hij woont met zijn gezin in Löddeköpinge, Zweden, waar hij werkt aan zijn volgende roman.

Ze zijn een heel gewoon gezin: Adam, zijn vrouw Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een gerieflijk leven in een villawijk, met goedbetaalde banen en een uitgebreide vriendenkring. Tot Stella wordt gearresteerd op beschuldiging van moord op een man van bijna tweemaal haar leeftijd. Hoe kende ze deze zakenman, en vooral, welke reden zou ze hebben gehad om hem te doden? Adam gelooft in zijn dochters onschuld. Ulrika denkt echter dat ze iets verbergt. En Stella? Wat is haar kant van het verhaal? Hoe goed kennen Adam en Ulrika hun dochter, en elkaar? En hoe ver gaan ze om haar te beschermen? ‘Zo spannend, zo bedrieglijk, je weet niet meer wie je kunt vertrouwen.’ Karin Slaughter ‘Dit boek lees je in één adem uit.’ Aftonbladet (dagblad) ‘Een niet weg te leggen hoogstandje.’ The Wall Street Journal ‘Overtuigend.’ New York Times Book Review podcast ‘Pageturner.’ New York Times Book Review Summer Reading Issue

Een heel gewoon gezin is een serieuze psychologische thriller, waarbij de wegen die naar het einde leiden belangrijker zijn dan de afloop zelf. Boeiend voor wie geïnteresseerd is in de drijfveren en het gedrag van mensen, vooral als ze het vuur na aan de schenen wordt gelegd.

  EAN: 9789024583294
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Vertaler:  Edith Sybesma
  Publicatiedatum:   17-10-2019
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 520 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 448